Női kosárlabda Euroliga

2022.11.02. 21:23

Djokics Zseljko szerint ez a siker cseresznye volt a hab tetején

Az Atomerőmű KSC Szekszárd vezetőedzője elérzékenyülve nyilatkozott a TEOL.hu-nak az Euroligában kivívott történelmi győzelem után.

TEOL

Kijárt a vastaps és a pacsi a szekszárdi játékosoknak

Fotó: Makovics Kornél

Mint azt hírportálunkon megírtuk, az Atomerőmű KSC Szekszárd kétszeri hosszabbítás után 103–101-re legyőzte a török Feherbahce Alagoz Holding csapatát a női kosárlabda Euroligában, megszerezve a klubtörténet első EL-sikerét. 

Nagyon izgalmas mérkőzést játszottunk, régóta vártunk erre a győzelemre – mondta a szekszárdiak vajdasági szakeveztője. – Hét éve, amikor a klubhoz kerültem, az volt az álmunk, hogy bejussunk az Euroligába és ott mérkőzést nyerjünk. Az, hogy ez éppen az előző idény döntőse ellen történt meg, cseresznye a hab tetején. Agresszíven játszott a Fenerbahce, emiatt is sok volt az eladott labdánk. A továbbiakban még bátrabban kell játszanunk, mert voltak olyan szituációk, aminél jobb lehetőséget is választhattunk volna. Nagyon boldogok vagyunk, és dolgozunk tovább, mert ennél a győzelemnél nem szeretnénk megállni” – tette hozzá a szakember. 

A 2022/2023-as kiírást Prágában kezdő Atomerőmű KSC Szekszárd az Euroliga 3. fordulójában, jövő szerdán (kezdés: 20 óra) a spanyol Valencia Basket otthonába látogat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!