Magyar Kupa

2023.01.05. 18:00

Hat év után szerepel ismét a kupában a Tolna-Mözs férficsapata

A második fordulóban csatlakozik be a Magyar Kupa küzdelmeibe a 2F-BAU Tolna-Mözs férfi futsalcsapata, melyre nem vár könnyű mérkőzés a csoportellenfél Mad Dogs Futsal vendégeként.

Berg Sándor

Fotó: Kiss Albert

A tolna-mözsiek neve hat év után szerepel újfent a kupakiírásban, a korábbi szezonokban ugyanis a regionális bajnokságban indulva nem adathatott meg számukra ez a lehetőség. A 2016/2017-es idényben már az első fordulóban pályára léptek Kneller Balázsék, de hazai pályán a debreceni DSC-SI 4–3-ra kiejtette őket. A vendéglátó mindhárom találatát a játékos-edző szerezte.

„A kupamérkőzések mindig arról szólnak, hogy egy meccsen bármi lehetséges, a kiscsapat is megverheti a nagyobbat. Egyelőre úgy néz ki, hogy teljes kerettel tudunk utazni, a helyzetünket azonban nehezíti, hogy az ünnepek után alig tudtunk készülni, a csarnok még zárva, így szinte edzés nélkül vágunk neki a találkozónak. Felkészülési mérkőzésnek próbáljuk felfogni ezt az összecsapást, majd meglátjuk, mire leszünk képesek” – mondta lapunknak Kneller Balázs.

Az NB II Nyugati csoportjában egyaránt újonc csapatok kétszer már találkoztak idén a bajnokságban: az ötödik helyen álló biatorbágyiak otthon 13–2-re, idegenben 9–2-re nyertek a sereghajtó tolna-mözsiek ellen.

Magyar Kupa, 2. forduló
Mad Dogs Futsal–2F-BAU Tolna-Mözs
Gyál, péntek, 20.30 óra. V.: Strehó (Blum, Góbi)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában