Labdarúgás

2023.07.24. 09:00

A Kaposvár után a Puskás Akadémiától is kikaptak a paksi fiatalok

Nem lehet azt mondani, hogy bajnoki formába lendült volna a Paksi FC NB III-as csapata, de nem is az edzőmeccseken kell remekelni.

Teol.hu

Fotó: Molnár Gyula

Nem sikerült jól a Paksi FC második csapatának bajnoki főpróbája. Kindl István együttes vasárnap 4–2-es vereséget szenvedett hazai pályán az NB I-es Puskás Akadémia második sorától. A szakember a Kovács, Zoltán, Pupp, Lépő, Gregor, Győrfi, Máté, Horváth, Földi, Ulbert, Pesti összeállítású csapatot küldte ki a pályára a felcsútiak ellen, csereként Herman, Perger, Répási, Szabó, Ignácz, Köllő, László, Szécsi, Marosi és Volter kapott lehetőséget. A paksiak két gólját Ulbert és Földi szerezte. 

A PFC alaposan megfiatalította a csapatát a nyáron, amely még messze nem állt össze. Ezt jelzi, hogy a Puskás Akadémia előtt a Kaposvári Rákóczival meccseltek, s Somogyban 4–1-re kaptak ki az atomvárosiak. Az NB III-as focibajnokság 2023/2024-es idényének küzdelmei most vasárnap kezdődnek, a Paks II a Bonyhád-Majos vendége lesz.  

Az MLSZ-ben a napokban készítették el az NB III-as bajnokság órára lebontott programját. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!