Labdarúgás

2023.07.31. 10:39

Turi Zsolt: „Nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk!”

Turi Zsolt vezetőedző szerint a játék képe alapján benne volt a meccsben, hogy a Szekszárdi UFC nagyon kikap a Fradi második csapatától a rajton.

Teol.hu

Béla Dániel (jobbról, sárgában) és a szekszárdiak végig futottak a Fradi után

Fotó: Micheller Szilvia

Mint arról beszámoltunk, nem kezdődött jól a 2023/2024-es szezon az NB III-ban szereplő Szekszárdi UFC számára. A sárga-feketék  a Dél-Nyugati csoport első fordulójában súlyos, 5–0-s vereséget szenvedtek a Ferencváros második csapatának otthonában.

„Sajnos nem sikerült jól kezdenünk ezt a bajnokságot, belefutottunk egy nagyobb arányú vereségbe, ami a játék képe alapján teljesen megérdemelt volt számunkra. A mai mérkőzésen nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk, nem is lehetett más a végeredmény. Nincs időnk a sebeket nyalogatni, szerdán újabb bajnoki forduló vár ránk, a lehetőség adott a javításra. Bízunk benne, hogy a hazai mérkőzésünkön sikerül majd kiköszörülni a mostani csorbát” nyilatkozta Turi Zsolt vezetőedző.

A szekszárdiakra vármegyei rangadó vár, 17.30 órától a Bonyhád-Majos együttesét fogadják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!