Labdarúgás

2023.09.17. 18:19

Egy 93. percben kapott gól miatt esett ki a kupából a Bonyhád-Majos

Két forduló után a harmadikat már nem tudták sikerrel venni a majosiak a Mol Magyar Kupában.

Teol.hu

Nagy Norberték a 93. percben kapták be a kiesésüket jelentő gólt

Fotó: Kiss Albert

Nagy meccset játszott a szintén NB III-as Kelen SC-vel a Bonyhád-Majos a Mol Magyar Kupa harmadik fordulójában. Kardos Ernő együttese több alapemberét nélkülözve is jól tartotta magát az Észak-Nyugati csoportban ötödik helyezett riválisa otthonában, s úgy nézett ki, hogy jön a hosszabbítás, s talán tizenegyesek döntik majd el a párharcot. A hazaiak azonban a 93. percben megszerezték a továbbjutást eldöntő góljukat. 

A majosiak így nem jutottak be a legjobb 32 közé. A világoszöldek a Kadarkút elleni 2–1-es sikerrel kezdték a 2023/2024-es kiírást, majd pedig 2–0-ra legyőzték a Pénzügyőr SE-t. A tolnai gárdák közül az öt selejtezőn induló együttes közül már csak az FC Dunaföldvár van talpon, amely hosszabbítás után verte 2–1-re a Pest vármegyei első ligában játszó Gödöllőt. Az NB I-es Paksi FC ebben a fordulóban kapcsolódott be a küzdelmekbe, és simán, 7–0-ra nyert a BKV Előre otthonában.

A negyedik forduló párosításait hétfőn készítik el, a sorsolást élő adásban követíti az M4 Sport televíziós csatorna.  

Mol Magyar Kupa, főtábla, a 3. fordulóban
Kelen SC–Bonyhád-Majos 1–0 (0–0)
Budapest, v.: Nagy A. (Ancsin Z., Sáfárik P.). Kelen: Czerula – Kertai D., Módly, Zavodni, Remili, Vass B. (Szabó G., 86.), Bárány-Doór (Juhász B., 62.), Szabó N., Pilter, Szabó D., Pajti (Godányi, 77.). Vezetőedző: Simon Ákos. Bonyhád-Majos: Bonnyai – Széles, Tamás Sz., Pál A., Vető – Kovács L., Keczeli (Preininger, 73.), Nagy N. (Mácsik, 58.), Simó, Vukk – Sajnovics. Vezetőedző: Kardos Ernő. Gólszerző: Godányi (93.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!