Edzői értékelés

2023.09.26. 09:39

„Mélyen magunkba kell néznünk” – pocsék szériában a bonyhád-majosiak

Sorozatban negyedik bajnokiján maradt nyeretlen az NB III-as focibajnokságban a Bonyhád-Majos. Kardos Ernő vezetőedző szerint magukba kell nézniük, de tudja, több van csapatában, mint amit a Mohács ellen is mutattak.

Teol.hu

Kardos Ernő tudja, ennél többre képes a csapata

Fotó: Makovics Kornél

Egyéni hibák, védelmi megingások és „helyzetecskék” jellemezték Kardos Ernő csapatát a közvetlen riválisnak számító mohácsiak elleni hétvégi teljesítményét (1–3). A völgységiek csak az utolsó tíz percben, háromgólos hátrányban tudták kapujuk elé szorítani az ekkor már egyébként is mélyebben védekező újoncot, Sajnovics Milán fejes gólja így csak a szépítésre futotta erejükből.

Öröm az ürömben, hogy a védelem közepén bevetett 22 éves Tamás Szabolcs (a védő második meccsét játszotta a világoszöldeknél) és a két csatár mögött szabadabban játszó, szintén 22 esztendős Keresztes Barna (a vármegyei rivális Dunaföldvártól érkező középpályás először volt kezdő) a jobbak között volt, így hosszú távon a csapat javára válhatnak.

„Megérdemelt mohácsi siker született, gyenge egyéni teljesítményeket produkáltunk, és óriási hibákat vétettünk a mérkőzésen. Gratulálok a Mohácsnak, nekünk pedig mélyen magunkba kell néznünk, mert ennél többre vagyunk képesek” – értékelte önkritikusan a kilencven percet Kardos Ernő.

A bonyhád-majosiak a legutóbbi négy bajnokijukon nyeretlenek maradtak (egy döntetlen, három vereség), emellett búcsúztak a MOL Magyar Kupától is. A gödörből vasárnap a Kaposvári Rákóczi vendégeként jöhetnek ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!