Az elsők között

2023.10.03. 12:03

Az ország egyik első futsalcsarnoka épül Tolna-Mözsön (látványtervekkel)

Várhatóan tavasszal rakják le Tolna városi sporttelep területén a 650 millió forintból megvalósuló futsalcsarnok alapkövét, a létesítményt remények szerint ősszel már birtokba is vehetik a sportolók.

Berg Sándor

Forrás: Tolna-Mözsi női futsal oldala

A Magyar Labdarúgó-szövetség első alkalommal támogatja a sportlétesítmények fejlesztési program keretén belül futsal csarnokok építését, a Tolna-Mözsi Futsal Sportegyesület pedig – Debrecen mellett – az elsők között kapott zöld utat a beruházásra.

A november 25-én megalakulásának huszadik évfordulóját ünneplő egyesület csarnoka a városi sporttelep területén épülhet majd meg, amelyhez Tolna Város képviselő testülete térítés nélkül biztosítja az ingatlant. A beruházás költsége 650 millió Ft, melyhez 460 millió forint társasági adókból (TAO), 190 millió forint pedig szponzori támogatásból érkezik.

Az alapkőletételre várhatóan tavasszal kerülhet sor, amennyiben a források folyamatosan rendelkezésre állnak, jövő ősszel birtokba vehetik sportolók a csarnokot, áll a klub közleményében.

 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában