NB III-as foci

2023.10.12. 09:36

Nem sokáig maradt pad nélkül az ex-majosi edző, máris megvan Kardos Ernő új állomáshelye

Az ugyancsak az NB III Dél-Nyugati csoportjában szereplő PTE PEAC irányítását vette át Kardos Ernő, aki saját döntéseként szeptember végén áll fel a Bonyhád-Majos kispadjáról.

Teol.hu

Kardos Ernő vette át a PTE PEAC irányítását

Fotó: Makovics Kornél

Újabb nehéz fába vágja a fejszéjét Kardos Ernő, miután elvállalta a harmadosztályban gyengélkedő pécsi együttes irányítást, írja a hunfoci.hu oldala. A helyi születésű, egykoron a Ferencvárossal bajnoki címet szerző labdarúgó 2021 áprilisában a sereghajtó Majosi SE csapatát vette át, amelyet akkor ugyan nem tudott benntartani az NB III-ban, de egy év kihagyás után visszajuttatta oda a völgységieket.

Az idei szezonban az utolsó három mérkőzését elveszítette ugyanakkor a Bonyhád-Majossal, amivel kiesőhelyre csúsztak vissza a tabellán. Mint fogalmazott, az elveivel nem akart szembemenni, ezért 84 tétmérkőzés (benne 50 NB III-as bajnokival) után lemondott

Ezúttal a szintén harmadosztályú PTE PEAC együttesét kell bent tartania az NB III-ban, igaz, erre most nem csak hét mérkőzés áll rendelkezésére. A baranyai gárda jól kezdte a szezont, az első négy bajnokin hat pontot szerzett, a következő öt bajnokit viszont 1–16-os gólaránnyal elveszítette. A Paks II elleni vereség után menesztették a Lőrinc Antal vezette szakmai stábot, a szekszárdiak elleni alsóházi rangadón megbízott edző ült a kispadon, de 2–0-s vereséget szenvedtek az idei első sikerét ünneplő sárga-feketéktől.

Kardos Ernő az utolsó előtti helyen álló PEAC kispadján egykori csapata, a Ferencváros második gárdája ellen debütál vasárnap, majd október 22-én visszatér Bonyhád-Majosra – immár ellenfélként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!