Labdarúgás

2023.12.10. 14:00

Paks–Fradi: már csak néhány jegy van, siessen ha nem akar lemaradni!

Már csak néhány jegy kapható a Paksi FC és a Ferencváros NB I-es rangadójára, amelyik ma 18 órakor kezdődik a Fehérvári úti stadionban.

Teol.hu

Fotó: Domotor Csaba

A télies, esős, havas, latyakos idő ellenére nagy az érdeklődés a Fradi paksi fellépése iránt. Mint azt Méhes Tamás, a klub kommunikációs vezetője hírportálunk érdeklődésére elmondta, 4000 belépőt már megvásároltak a drukkerek, már csak néhány tikett maradt, így nagy valószínűséggel telt ház várja a csapatokat (ez 4300 belépőt jelent). A kasszákat kinyitották, így aki szeretne, az még kaphat jegyet, de nagyon kell sietnie, mert nagy az érdeklődés. 

A 18 órakor kezdődő összecsapás a két klub 38. NB I-es mérkőzése lesz, a Fradi fölénye óriási, de azért hat bajnokit így is megnyert a Paks. A legutóbbit 2023 áprilisában, amikor 3–2-es győzelemnek örülhettek az atomvárosiak. A listavezető paksiak reményeit élteti, hogy a hat FTC elleni sikerükből négyet hazai pályán jegyeztek, az említett áprilisi meccs mellett 2010 novemberében 3–2-re, 2012 májusában 4–2-re, 2017 áprilisában 3–1-re nyertek.

A mostani szezonban ez már a második egymás elleni bajnokijuk lesz, az őszit a Ferencváros úgy nyerte meg 6–1-re, hogy egy félidő alatt átfutott a Pakson. A csapatok mostani formája alapján bármi lehet a mai találkozón. Míg a Ferencváros az elmúlt időszakban egymás után két vereséget (Kecskemét, Fehérvár), két döntetlent (Puskás Akadémia, Mezőkövesd), majd legutóbb, szerdán Mezőkövesden sikert abszolvált, addig a PFC egy győzelem után (Kisvárda) egy döntetlent (MTK), egy vereséget (DVSC), majd zsinórban újabb két sikert (DVTK, Újpest) könyvelhetett el.

Arra még nem volt precedens, hogy a Paksi FC az élről várja a rekordbajnok elleni derbijét a PFC. Ebben most közrejátszik az is, hogy tizenöt forduló alatt rekordot jelentő harmincegy pontot gyűjtött az alakulat.

Ahogy azt a paksi meccsek idején megszokhattuk, most is leszek ingyenes buszjáratok, amikkel a drukkerek kényelmesen eljuthatnak a meccsre. A részleteket itt találja, kattintson ide!

OTP Bank Liga, 16. forduló
Paksi FC–Ferencváros
Fehérvári úti stadion, vasárnap, 18 óra. Tv: M4 Sport

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!