Teremfoci

2024.01.11. 18:45

Megtiszteltetés a faddiaknak, hogy ott lehetnek a jubileumi Váz-Bau Kupán

Megtisztelő a faddiak számára, hogy pályára léphetnek a jövő szombati, jubileumi Váz-Bau Kupán, mondta Vida Tamás, a labdarúgó szakosztály vezetője.

Teol.hu

Horváth Máté (kékben) és a faddiak először jönnek a Váz-Bau Kupára

Fotó: Denes Martonfai

Két újonc is pályára lép jövő szombaton, a 20. Váz-Bau Kupán, a Tengelici SE és a Faddi SE még soha nem játszott a hivatásos csapatok számára kiírt teremtornán. Vida Tamás, a labdarúgó szakosztály vezetője azt mondta nagy megtiszteltetés számukra, hogy a szervezők meghívták őket a tornára, s hogy a vármegye legjobb csapatai ellen mutathatják meg, hogy mit tudnak. 

Az összevont bajnokságot a tizenkettedik helyen zárták, a faddiak, akik így a vármegyei második osztályban szerepelhetnek majd tavasszal. Ezzel kapcsolatosan Vida Tamás úgy fogalmazott, hogy zártak már eredményesebb évet is, de bíznak egy sikeres tavaszban. A felkészülést a nagypályás bajnokságra tizedikén, szerdán kezdték meg a faddiak, akik a Váz-Bau Kupa előtti napokban teremben is készülnek majd. 

A játékosok között jó arányban vannak akik a rutint képviselik (Gerendai Gábor, Fehér Károly, Gász Balázs, Baros András), s mellettük a tehetséges fiataljaik (Szabó Máté, Szabó Béla, Hostyánszki Márk) lendületében, ügyességében bíznak a faddiak, aki szeretnének bizonyítani a tornán. 

A csapat februárban négy edzőmecset is játszik, sorrendben a Nemesnádudvar, a Baja, a Kisdorog és az Aparhant csapataival mérkőznek, s hangolnak a tavaszi folytatásra, amelyben a Tevel, a Tengelic, a Tolna, a Bonyhád-Börzsöny, a Kisdorog és az Aparhant lesz az ellenfelük. 

A faddiak az A-csoportba kaptak besorolást a kupán, amelyen a rekordbajnok, ötször győztes Bonyhád VLC, a Kakasd SE és a Tolna VFC lesz az ellenfelük, a tornáról itt olvashat további részleteket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!