Labdarúgás

2024.01.09. 18:00

Tévés meccsen csap össze az Újpesttel a Paksi FC a kupában

Az M4 Sport is közvetíti február 29-én az Újpest FC és a Paksi FC Magyar Kupa-mérkőzését – derült ki az MLSZ által közzétett programból.

Teol.hu

Fotó: Barbara Gabriella

Az atomvárosiak a legjobb nyolc közé kerülésért csapnak össze a lilákkal, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. 

Az MLSZ határozata szerint az M4 Sport három mérkőzést közvetít az 5. fordulóból, először február 27-én a Zalaegerszeg DVTK ellen idegenbeli meccsét, majd a február 28-án a Ferencváros debreceni vendégjátékát adja a csatorna. 

A Paks az előző körben kapcsolódott be a sorozatba, s emlékezetes meccsen, 2–2 után 11-esekkel ejtette ki a Bp. Honvédot. 

A Mol Magyar Kupa 5. fordulójának programja
Február 27., kedd: DVTK–ZTE FC 17.30 (Tv: M4 Sport). Február 28., szerda: Mezőörs KSE (megyei I.)–Vasas FC (NB II) 13, HR-Rent Kozármisleny (NB II)–MTK Budapest 17, VLS Veszprém (NB III)–Kecskeméti TE 17, Tiszakécskei LC (NB II)–Kisvárda 18, DVSC–Ferencvárosi TC 19 (Tv: M4 Sport). Február 29., csütörtök: Szentlőrinc (NB III)–Nyíregyháza Spartacus FC (NB II) 13, Újpest FC–Paksi FC 19 (Tv: M4 Sport). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!