Labdarúgás

2024.02.23. 15:02

A hétvégi főpróbán már a finomhangoláson lesz a hangsúly NB III-as csapatainknál

A Szekszárdi UFC és az FC Dunaföldvár idegenben teljesíti hétvégén a főpróbáját, a Paksi FC második számú csapata és a Bonyhád-Majos pedig újfent megmérkőzik egymással.

Berg Sándor

Lékó Rolandék (sárgában) a Balatonfüred ellen játsszák utolsó edzőmeccsüket

Fotó: Makovics Kornél

A két csapat múlt heti találkozóját a völgységiek kezdték jobban, ám a félidei kétgólos vezetésük után az atomvárosiak domináltak a találkozón. Kindl István együttese végül csak szépíteni tudott (1–2), vasárnap viszont meglesz a lehetősége a visszavágásra, egyben arra, hogy jó szájízzel várja a március elei bajnoki folytatást.

A téli felkészülés végére összeállni látszik a Szekszárd játéka, de tudjuk, hogy csak a tétmérkőzéseken kapunk valós képet egy csapat teljesítményéről. Az viszont mindenképpen biztató, hogy a kiesés ellen menekülő sárga-feketék az utolsó három edzőmeccsükön nem kaptak gól. Sorrendben a majosiakat (2–0), a paksiakat (2–0) és a Kecskemét második csapatát múlták felül hazai pályán (1–0).

Ezúttal is harmadosztályú ellenféllel találkozik Mészáros István csapata, amely az Észak-Nyugati csoport nyolcadik helyén telelő Balatonfüredhez látogat.

A Dunaföldvár abban a reményben lép pályára a KTE II vendégeként, hogy veretlenül hozza le edzőmeccseiket. Bartha Lászlóék eddig az Iváncsát (4–0) és a Dabast felülmúlták (3–0), a Dunaújvárossal (2–2), a III. Kerülettel (2–2) és a Bicskével (1–1) döntetlent játszott.

A program
Február 25., vasárnap: Paksi FC II–Bonyhád-Majos 11, Balatonfüredi FC–Szekszárdi UFC 13, Kecskeméti TE II–FC Dunaföldvár 14 óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!