Kosárlabda

2024.02.10. 09:15

„Azt hitték a játékosok, hogy már megszereztük a győzelmet” – mondta az ASE edzője

Sebastjan Krasovec szerint fontos meccset buktak el amiatt, hogy belekényelmesedtek a találkozóba.

Teol.hu

Hiába vezettek a nagyszünetben 19 ponttal a paksiak, így sem tudtak nyerni

Fotó: MKOSZ

Mint arról beszámoltunk, az Atomerőmű SE félidei 19 pontos vezetésről sem tudott nyerni Debrecenben, a DEAC otthonában péntek este. A találozó után paksi részről Seastjan Krasovec vezetőedző és Kassim Nicholson, az atomosok erőcsatára értékelt. 

„A második félidőben sokkal inkább az egyéni teljesítményekre fektette a hangsúlyt csapatunk, ez végül a győzelembe került. Elképzelhető, hogy azt hitték a játékosok, hogy már megszereztük a győzelmet. Egy mérkőzés negyven percig tart, nem szabad a jövőben elkényelmesednünk. Fontos mérkőzést buktunk el, nem túl okosan szerveztük játékunkat a fordulás után, ez pedig a győzelmünkbe került” – összegzett Sebastjan Krasovec. 

„Az első félidőben csapatként működtünk, ennek köszönhetően nagy előnyre tudtunk szert tenni, a folytatásban azonban sokkal inkább az egy az egy elleni játékon alapuló kosárlabdát játszottunk, a Debrecen pedig visszajött a mérkőzésbe. Sok támadólepattanót engedélyeztünk a DEAC-nak, így többek között ezen tényezők miatt tudta a keményen küzdő házigazda megfordítani a találkozót”– fogalmazott Kassim Niscolson.

A 8 győzelemmel és 12 vereséggel álló Atomerőmű SE jövő szerdán a Zalakerámia ZTE KK csapatát fogadja.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!