Teol.hu videó

2024.02.02. 14:30

Bognár György: – Nagy körbeverésre számítok, amibe mi is beleesünk majd (videó)

Portálunknak adott interjúban Bognár György beszélt Böde Dániel szerepköréről, a vasárnapi ellenfelükről, a Puskás Akadémia csapatáról és a Paksi FC-nél újragondolt terveiről.

Berg Sándor

Bognár György izgalmas tavaszt vár

Fotó: Makovics Kornél

Bognár György portálunknak adott hosszabb interjújában elmondta, számára az előkészületi mérkőzéseknél hatodrangú kérdés az eredmény és elárulta azt is, hogy külön provokálja azokat a helyzeteket, amikből később gond lehet. Az őszi bajnok Paksi FC vezetőedzője a szezon első feléről elmondta, pontszámban várakozáson felül zártak úgy, hogy mást játszottak, mint az elmúlt években.

Érdekes módon ebből kevesebb helyzetet alakítunk ki, mert hiába érkeznek beadásaink ugyanolyan számmal jobbról is, balról is, nincsen érkező centerünk, aki jól fejel. A védekezésünk azonban sokkal hatékonyabb lett” – nyilatkozta a szakember, kiemelve Szappanos Pétert, akinek irányításával stabilabb lett a hátsó alakzatuk.

Az interjúban Bognár György beszélt Böde Dániel szerepköréről, a vasárnapi ellenfelükről, a Puskás Akadémia csapatáról és a Paksi FC újragondolt tervéről.

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el.

Hogyan várják a szurkolók a tavaszt? Nézze meg az Origón! A paksi drukkerek például a hajukat adnák a csapatuk bajnoki címéért:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!