Mérkőzés után

2024.03.01. 08:15

Bognár György tréfásra vette játékosa kihagyott tizenegyesét

Korábban lezárhatta volna az Újpest elleni Magyar Kupa-találkozóját a Paksi FC, de megérdemelten jutottak a negyeddöntőbe Bognár György szerint.

Teol.hu

Bognár György (balra) a mérkőzés után is mosolyoghatott

Fotó: Török Attila

A rendes játékidő lefújása után még dühöngött Bognár György, a továbbjutással végződő Magyar Kupa nyolcaddöntő után viszont viccesen reagált játékosa 96. percben kihagyott büntetőjére a szakember.

„Mezei eldönthette volna a 90. percben a meccset, de szeret futballozni, akart még egy kicsit játszani – mondta viccelődve a paksiak trénere, majd kiemelte: szerinte megérdemelt a továbbjutásuk, hisz többet tettek a gólszerzés érdekében, mint a hazaiak. – Elégedett vagyok a játékosaimmal, az első félidőben jól játszottunk, a lehetőségek alapján gólokkal kellett volna nyerni, mégsem tettük. Haladunk, a csapatjátékunk működik, hol jobban, hol kevésbé, meglátjuk, ez mire lesz elég.”

Skribek Alen, a paksi csapat első gólszerzője szerint jóval korábban eldönthették volna a meccset, a második félidőre nem úgy jöttek ki, ahogy megbeszélték, így gólt is kaptak, de végül szerencsére nyertek.

„A félidőben megbeszéltük, hogy le kellett volna zárni a meccset, azt kérte az edző, hogy az első 5-10 percre nagyon figyeljünk, ez sem sikerült, de a végén összejött a győzelem” – fogalmazott az M4 Sport kamerája előtt a támadó.

A legjobb nyolc között a másodosztályú Vasas vár az atomvárosiakra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!