Labdarúgás

2024.04.07. 13:39

Ez ám a pikáns váltás: Majosról Bonyhádra igazolt Gyánó Szabolcs

A Bonyhád Völgység LC a közösségi oldalon jelentette be, hogy csatlakozott a vármegyei élvonalban szereplő futballcsapat stábjához Gyánó Szabolcs.

Teol.hu

Keszler Péter elnök és Gyánó Szabolcs, a szakmai stáb új tagja

Fotó: BVLC

Pár napja robbant a nagy hír, az NB III-as majosi futballcsapat azt jelentette be, hogy Gyánó Szabolcs lemondott a technikai vezetői tisztségről, és távozik az egyesülettől. A klub a közösségi oldalon adott tájékoztatást a döntésről, kiemelve, hogy szakmai egyet nem értés vezetett az elváláshoz. 

Most egy még  nagyobb hír robbant: a városi rivális Bonyhád VLC azt jelentette be szintén a közösségi oldalon, hogy Gyánó a szakmai stáb tagjaként náluk folytatja. Mondhatni, ennél pikánsabb hír nem mostanában látott napvilágot. 

Gyánó Szabolcs csatlakozott szakmai stábunkhoz – felnőtt csapatunknál kap szerepet a szakember; Sárai György vezetőedző és Sebestyén Norbert másodedző munkáját segíti majd friss igazolásunk, mint pályaedző. Pályán belül és pályán kívül is letette már a névjegyét Szabi az elmúlt évtizedekben; játékosként többek közt a Pécsi MFC-t, a Zalaegerszegi TE-t és a Vasas SC-t erősítette országhatáron belül, Portugáliában az Académica és az SC Beira Mar csapataiban légióskodott. Oldalvonalon kívül a Majosi SE másodedzője majd technikai vezetője volt az elmúlt időszakban. Természetesen ezen döntésünkkel is a jövőt építjük, Szabi személyében új impulzus és rutin költözik a felnőtt csapat öltözőjébe, vele karöltve robogunk tovább céljaink felé! Sok sikert Bonyhádon! Hajrá, BVLC!” – írta a klub. 

Gyánó még nem volt ott a kispadon a völgységiek bölcskei rangadóján, információink szerint szerdán kezdi meg a munkát a BVLC-nél. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!