Nyilatkozatok

2024.04.04. 08:20

Necces volt a vége – Bognár György a lefújás után már tudott mosolyogni (galériákkal)

A rendes játékidő hajrájában Bognár György érezte, hogy elfáradt a Vasas, de „necces volt” a vége. Böde Dániel szerint a hosszabbításban az akaratukat érvényesítve jutottak a Mol Magyar Kupa legjobb négy csapata közé.

Teol.hu

Bognár György érezte, hogy nyolcvan perc után elfáradt a Vasas

Fotó: Molnár Gyula

„A mérkőzés alatt nem mosolyogtunk annyira, necces volt a kilencven perc vége, hogy ki tudjunk egyenlíteni – nyilatkozta érthetően mosollyal a szája szegletében az M4 Sport kamerája előtt a paksiak vezetőedzője a találkozót követően. – A Vasas szervezetten, jól játszott, de azt éreztem, mintha a nyolcvanadik perc után elfogytak dinamikában. Ennek talán az lehetett az oka, hogy a kezdőcsapatból, akik vasárnap is játszottak, többen most is a pályán voltak. A hosszabbításban is azért választottuk azt, hogy menjünk rá az ellenfélre, mert azt éreztem, hogy erőnlétben jobbak vagyunk.”

Bognár György elárulta, ha tizenegyespárbajra került volna sor, beküldi a sérülés után visszatérő Szappanos Pétert, aki elképzelhető, hogy a vasárnapi bajnokin már védeni fog. A szakember hozzátette, két nap pihenőt ad azoknak a játékosoknak, akik végigjátszották a százhúsz percet, szombaton frissítenek, hétvégén pedig következik a listavezető elleni rangadó.

A Paks harmadik gólját szerző Böde Dániel elismerte, szerencséjük volt, hogy a rendes játékidő végén egyenlíteni tudtak, a hosszabbításban viszont már az ő akaratuk érvényesült.

– A kupában benne van, hogy tíz perc helyett negyvenet játszom, a Honvéd ellen erre ráfáztunk, mert megsérültem, de most minden rendben van. Jobb lett volna kilencven perc alatt letudni ezt a mérkőzést, fáradtak lesznek a lábak, de nyugodtan játszhatunk a Fradi ellen. Bízom benne, hogy jó meccset tudunk majd játszani – fogalmazott a csapatkapitány.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!