felhívás

2019.09.27. 11:01

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

TEOL

Forrás: TMRFK

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán folytatnak büntetőeljárást segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az eljárás adatai szerint szeptember 21-én 21 óra körül ismeretlen személy az általa vezetett BMW típusú személygépkocsival a tolnai bekötő úton közlekedett a 6-os számú főút irányába, amikor az – Állj elsőbbségadás kötelező – jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a 6-os főúton Paks irányába szabályosan közlekedő Peugeot típusú személygépkocsinak, és a két autó összeütközött. A balesetben a vétlen jármű utasa és vezetője is könnyebben megsérült. A BMW vezetője az esetet követően kiszállt a gépkocsiból és adatai hátrahagyása nélkül gyalogosan elhagyta a helyszínt – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki látta a balesetet, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-100-as számot a 35-95-ös melléken, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú„ zöld számán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában