rendőrségi hírek

2019.07.31. 11:02

Egy órán belül elfogták a tolvajt

A Szekszárdi Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást.

TEOL

Fotó: TMRFK

Egy decsi nő tett bejelentést a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) Tevékenység-irányítási központjába 2019. július 30-án 15 óra 20 perckor, mert Szekszárdon, a munkahelye elé kihelyezett ládából ismeretlen tettes ellopta a mobiltelefonját.

Pappert Tibor rendőr törzsőrmester és Herner Balázs rendőr őrmester – a terület körzeti megbízottjai-, haladéktalanul széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, mely eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, akit lakcímén elszámoltattak. A 68 éves helyi férfi elmondta a rendőröknek, hogy a telefont ő tulajdonította el, és a szekszárdi autóbuszállomás egyik szemetes konténerébe dobta. A férfi által megjelölt hulladékgyűjtőben az egyenruhások a telefont sértetlen, működőképes állapotban megtalálták.

Az elkövetőt előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás vétség miatt indult büntetőeljárás. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A szekszárdi rendőrök a lopott mobiltelefont visszaadták a sértettnek – tájékoztat közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: TMRFK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában