Adomány

2021.12.17. 12:34

Jobb sorsra érdemes ebek karácsonyát varázsolja szebbé a KSC

Menhelyes kutyákat segített adományával az Atomerőmű KSC Szekszárd, az állateledeleket, a gyógyszereket, a plédeket péntek délelőtt juttatták el a Szekszárdi Kutyamenhelyre.

Brunner Mónika

Fotó: Makovics Kornél

– Két mérkőzésen gyűjtöttünk, a Sopron elleni  NB I-es rangadón és a velenceiek elleni Euroliga meccsen. A szurkolók hozták a szükséges dolgokat, de a sportolóink is vásároltak Bálint Réka csapatkapitány vezetésével. A korábbi években kórházaknak, gyerekeknek gyűjtöttünk, de az idén a kutyamenhely támogatása mellett döntöttünk – mondta Szabó Noémi, a női kosárlabda klub szakmai- és sportigazgatója. 

A nyolc-tíz kilós szárazeledelek, a tucatnyi konzerv, a kutyáknak az egyéb finomságok, a vadonatúj plédek és a többi adomány mostanra már jó helyen vannak.

A Szekszárdi Kutyamenhely a városban talált gazdátlan állatokat menti, gondozza, valamint folyamatosan keresik az új gazdákat az ebeknek. A közösségi oldalukon rendszeresen teszik közzé az aranyos kutyák fotóit, várják az örökbefogadókat és segítőket. 

Borítóképünkön: Az Atomerőmű KSC Szekszárdnak köszönhetően újabb adomány érkezett a menhelyre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!