Nem gondolták volna

2022.05.12. 21:05

A Mi Hazánk lett a legerősebb ellenzéki párt (videó)

A mozgalom Gyurcsány baráti köréből senkire nem kíváncsi.

A Median kutatása alapján tovább gyengültek a baloldali pártok, és a Mi Hazánk a legnépszerűbb az ellenzéki térfélen. Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese nem kívánta kommentálni a közvélemény-kutatást, és azt Z. Kárpát Dániel is fenntartásokkal kezeli. 

A jobbikos politikus ugyanakkor arról beszélt, hogy sok dolguk lesz, és pozitívumként emelte ki, hogy Jakab Péter nem tűnt el a politikai életből. 

Toroczkai László nem gondolta volna, hogy alig egy hónap alatt az ellenzék legerősebb pártja lesz a Mi Hazánk. A politikus arról is beszélt, hogy a most kilépő jobbikos politikusokat nem várják a Mi Hazánkba, mert Gyurcsány Ferenc baráti társaságából senkit nem látnak szívesen. 

 

Borítókép: Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke (k) beszél, mögötte Dúró Dóra elnökhelyettes (b) és Apáti István független országgyűlési képviselő (j) a párt választási eredményváró rendezvényén, a Budapest Kongresszusi Központban az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában