B. Zsolt szexbotránya

2023.02.24. 17:26

Cinikusan fogadta a kérdéseket a szexbotrányba keveredett pedagógus (videó)

B. Zsolt magát álcázva, sötét napszemüvegben és baseballsapkában közlekedik az utcán, és bár egy ország háborodott fel a botrányán, az újságírói kérdésekre csak cinikusan mosolyog.

Forrás: Metropol

Megtalálta B. Zsoltot, az óbudai Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola szexbotrányba keveredett LMBTQ-aktivista volt pedagógiai asszisztensét a Metropol. Miközben egy ország háborodott fel az ügyön, a férfi meglehetősen cinikusan fogadta az újságírói kérdéseket:

Mint ismert, a volt pedagógus egy nyilvános videóban dicsekedett el azzal, hogy egy 15 éves diák a szeretője, ami szerinte rendben van, mert a fiú már elmúlt 14 éves. Ezután több videóban taglalta provokatív módon, 14 éven aluli gyerekek képeit is kiposztolva, a genderlobbi és az LMBTQ ideológiáját. Ő maga számolt be több alkalommal is nyilvánosan arról, hogy diákok, kiskorúak, sőt gyerek körében is terjeszti nézeteit. A rendőrség feltételezhetően pedofília gyanúja miatt házkutatást tartott a lakásán, ahol több adathordozót is lefoglaltak.

 

Címkék#B. Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában