Kiborult

2024.02.13. 09:53

Élő adásban kattant be Gyurcsány Ferenc (videó)

Hatalmas bajban lehet a baloldal, ha már a vezérük is ennyire ideges, írja az Origo. Úgy tűnik, nem sikerült a dollármédia újabb lejáratási kísérlete sem. Minden bizonnyal a hídpénzbotrány miatt lehet ilyen idegállapotban Gyurcsány Ferenc.

MW

Gyurcsány Ferenc élő adásban kelt ki magából (illusztráció)

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Újabb – ki tudja hányadik – aláírásgyűjtését indítja a Gyurcsány-párt, ezúttal a köztársasági elnök kinevezése/megválasztása a téma, amivel kapcsolatban egyébként még egy megmozdulást is szerveznek – erről is kérdezték Gyurcsány Ferencet az ATV műsorában, ahol az a kérdés is felvetődött, hogy van-e egyáltalán értelme egy újabb gyűjtésnek, hiszen az eddigieknek sem volt eredményük.

A baloldal vezére, aki az Origo szerint láthatóan már a stúdióba is ingerülten érkezhetett, már ezen a ponton idegeskedni kezdett. 

Amikor pedig arról kérdezték, hogy Novák Katalinhoz és Varga Judithoz hasonlóan ő miért nem vállalta a felelősséget 2006-ban, miért nem mondott le, elszabadult a pokol.

Hevesen gesztikulálva, a riporter szavába vágva, izzadságcseppekkel az arcán próbált magyarázkodni a baloldal vezére, és a kérdést megkerülve, teljesen indokolatlanul a miniszterelnökről kezdett beszélni, 

majd a műsorvezetőt kezdte el felindultan, ujjal mutogatva kérdezgetni, hogy miért mer feltenni olyan kérdést, ami egyébként rengeteg embert érdekel.

A monológja végére Gyurcsány teljesen kikelt magából, és a műsorvezetőt támadva közölte, hogy 

valójában ön engem nem kérdez ezzel a kérdéssel, hanem vádol. Az ön kérdése, az vád. És visszautasítom, hogy ön vádoljon.

Majd közölte, hogy őt nem érdekli, hogy a műsorvezető kit, miről kérdez.

Gyurcsány összeomlása és idegessége egészen meglepő, főleg, hogy egy hétköznapi hétfő estéről van szó, nem több tucat magyar és nemzetközi újságíró előtt kell válaszolnia a provokatív kérdésekre, hanem csupán az ATV-ben kell szerepelnie. Ez arra enged következtetni az Origo szerint, hogy

óriási bajban lehet a baloldal.

Az elmúlt napok eseményei és a dollár- és Soros-média lankadatlan próbálkozásai után, hogy az egész nemzeti oldalt lejárassák, úgy tűnik, zavar van a balliberális rendszerben.

Gyurcsány, a baloldal vezérének minősíthetetlen viselkedése elárulta, nem jött be a baloldal számítása.

A magyar emberek tudják és látják, ki az, aki felelősséget vállal a tetteiért és ki az, aki nem. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában