Hirdetés

2023.03.27. 10:08

Mit kínál az új Windows 11 az elődjéhez képest?

Az új Windows 11 számos új és frissített funkcióval rendelkezik, amelyek javítják az operációs rendszer teljesítményét és felhasználói élményét. Például az új Start menü modern és testre szabható felhasználói felületet kínál, amely megkönnyíti az alkalmazások elérését és használatát. Az új widget funkció további információkat, például időjárást, híreket és még sok mást biztosít a felhasználóknak.

TEOL
szoftverpremium.hu

Windows 11 előnyei

Az új Windows 11 sokkal könnyebben használható és egyszerűbb felhasználói felülettel rendelkezik az elődjéhez képest. Az új operációs rendszer számos továbbfejlesztett multitasking funkciót kínál, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az alkalmazások használatát, mint például az egymás melletti alkalmazások kezelését. 

A Windows 11 további előnyei közé tartozik az új Snap View funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az alkalmazások egyszerű elrendezését a képernyőn, valamint a Virtuális asztalok funkció, amely segíti a felhasználókat, hogy különböző munkaterületeket hozzanak létre, és könnyen válogassanak közöttük.

A Windows 11 számos biztonsági funkciót tartalmaz, amelyek nagyobb biztonságot és védelmet nyújtanak a felhasználóknak az online fenyegetésekkel szemben. Az új rendszer továbbfejlesztett biztonsági funkciói közé tartozik az Azure Active Directory (AAD) alapú autentikáció, amely lehetővé teszi a Userek számára, hogy biztonságosan és egyszerűen jelentkezzenek be az alkalmazásokba és szolgáltatásokba.

Nem elég biztonságos a Windows 10?

Gyakran az internetezők, illetve az elterjedt alkalmazások, játékok és irodai alkalmazások felhasználói számára nem jelenthet nagy előnyt a biztonság további növelése, ha egy olyan eszközre váltanak, amely már megfelel a Windows 11 követelményeinek.

Már a Windows 10 is annyira biztonságos az átlag felhasználók számára, hogy nem is érdemes külön vírusirtó programokkal terhelni. Számítógépeinken azonban egyre több érzékeny adatokat, dokumentumokat tarthatunk, így a Windows fejlesztői igyekeznek lépést tartani az adathalászok fejlesztéseivel. Nem kell megijedni addig, amíg a Windows 10 támogatása elérhető, és új biztonsági frissítések érkeznek. Ha azonban új számítógépet vásárol, mindenképpen a Windows 11-et ajánljuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában