női futsal

2018.09.29. 07:57

A remek szekszárdi hangulat fogta meg

Berg Sándor

Hazai pályán is bemutatkozik a 2018/2019-es szezonban az Agenta Girls Szekszárd FC élvonalbeli együttese, amely a Hajdúböszörmény otthonában elért döntetlen után az Astrát fogadja a városi sportcsarnokban.

„A szezon első mérkőzése volt, ez meg is látszott a teljesítményünkön. Van még mit csiszolni a játékunkon, de a látottak bizakodásra adhatnak okot” – fogalmazott a hajdúságiak elleni 1–1-ről Megyeri Boglárka, aki elárulta azt is, hogy miért a Szekszárdhoz igazolt a nyáron. – Évek óta figyelemmel kísértem a csapatot, ellenfélként is megfogott a szekszárdi szurkolók szeretetete és a csarnok varázsa. Szerencsére a beilleszkedéssel nem volt gond, a társak örömmel fogadtak, úgyhogy egy percig sem bánom, hogy ide igazoltam.

Nincs könnyű sorsolása a Szekszárdnak, a címvédő után a tavalyi ezüstérmes kiskunfélegyháziak ellen kell helytállnia Micskó Márk együttesének. „Két nagyon jó csapat találkozik vasárnap. Mindkét együttesnél nagy változások történtek a holtszezonban, ennek ellenére egyik fél kerete sem lett gyengébb. Mindenképpen előny, hogy itthon fogunk játszani, már csak a szurkolóink miatt is győzni szeretnénk” – jegyezte meg az új szerzemény.

Megyeri Boglárka régi ismerősként köszöntheti majd a félegyháziak edzőjét, Dombó Jánossal ugyanis nem olyan régen még egyazon célért, az Európa-bajnokságra való kijutásért küzdött a magyar válogatott tagjaként. Az ukrajnai selejtezőben a házigazdák mögött csak rosszabb gólkülönbséggel végeztek a második helyen, így lecsúsztak a kontinenstornáról.

A 2. fordulóban.

Szombat: Miskolci Vénusz-Hajdúböszörményi TE, 18 óra.

Vasárnap: Gyulai Amazonok-WSH Tolna-Mözs 17, Agenta Girls Szekszárd FC-Astra Kkfházi Bulls FC 18. A Kalafa visszalépésével a TFSE együttese szabadnapos lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!