kosárlabda

2019.05.16. 15:02

Búcsúzik a hazai pályától a BKSE

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél

Egy ideig biztosan az utolsó hazai mérkőzését játssza a Knipl Kft. Bonyhádi KSE a NB I/B Piros csoportjában. A völgységi egylet már biztosan búcsúzott a másodosztálynak számító csoportból, ennek ellenére győzelemmel szeretne búcsúzni a közönségétől. „Igyekszünk visszavágni, szeretnénk még egyszer visszamenni Békésre” – fogalmazott Morgen Frigyes, a bonyhádiak vezetőedzője, aki helyett a héten segítője, Rutkai Péter dirigált az edzéseken.

A párharc első mérkőzésén sokáig úgy tűnt, elveszi a békésiek pályaelőnyét a BKSE, azonban a záró felvonásban történt tömegjelenet kizökkentette a bonyhádiakat, akik akkor még 18 ponttal vezettek (76–94), végül két ponttal, 106–104-re elbukták a mérkőzést. A találkozó mellett két meghatározó játékosát is elveszítette akkor a Bonyhád, a csetepaté miatt Somogyfoki Szabolcs és Somogyfoki Péter is a kiállítás sorsára jutott. Előbbit egyből kiállították, így ma nem léphet pályára, míg testvére két sportszerűtlen után bevethető lesz.

Férfi NB I/B, Piros csoport, a 13. helyért, 2. mérkőzés. Knipl Kft. Bonyhádi KSE–OMNIA Pub & Food Békés. Bonyhád, városi sportcsarnok, csütörtök, 18.30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!