labdarúgás

2019.10.02. 07:10

Osváth gólpasszokkal segítené a paksiakat

TN

Fotó: Makovics Kornél

A Paksi FC védője, Osváth Attila szerint saját közönségük előtt bizonyítaniuk kell, hogy csak kisiklás volt a hétvégi, zalaegerszegi vereségük (1–3).

„Meg kell mutatunk a közönségünknek, hogy a zalaegerszegi túránk csak egy gyengébb meccsünk volt. Innentől kezdve jobb eredményeket szeretnénk elérni, így nincs más választásunk, hazai pályán győznünk kell. Egészen biztos tehát, hogy a győzelemért fogunk játszani, és a sikerre törekszünk majd!” – nyilatkozta Osváth a paksi klub honlapjának.

A 23 éves védő jó formába lendült, szombaton is az ő beadása után szerezte meg a vezető gólt Böde Dániel.

„Egyre magabiztosabb vagyok elöl, ami annak köszönhető, hogy hétről hétre játszom. A meccsterhelés így folyamatos, ezért egyre jobban bírom a kilencven percnyi játékot. Arra törekszem, hogy folyamatosan benne legyen a játékomban a támadás segítése és az ellenfél kapujának a veszélyeztetése. Remélem, ez ezek után is így lesz, jó lenne további gólpasszokkal, akár gólokkal segíteni a csapatot a jövőben” – mondta a nyáron a Puskás Akadémiától szerződtetett Osváth.

A paksiak a 8. fordulóban, szombaton 17 órától a Kaposvári Rákóczit fogadják a Fehérvári úti stadionban.

Ezzel kapcsolatosan Osváth úgy fogalmazott: abban bízik, hogy most nem kapnak elkerülhető gólokat, s a helyzeteiket az ellenfél kapuja előtt sikerül értékesíteniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!