Teol.hu podcast

2023.11.25. 19:00

Kovács Aliz a finálé végére érezte magát a legjobban a Voice színpadán

Kovács Aliz második helyen végzett a The Voice tehetségkutató versenyen, de cseppet sem bánja, hogy nem nyert. Sőt egymásnak drukkoltak az első helyezett Szakács Erikával. Hogyan élte meg ezt a pillanatot, miként teltek napjaik a verseny alatt és merre tovább, egyebek mellett erről kérdeztük a fiatal tehetséget.

Gazsó Rita

Kovács Aliz énekes és Gazsó Rita újságíró a Teol podcast stúdiójában

Tolna vármegye lakói  büszkeséggel vegyes izgalommal figyelhették Kovács Aliz menetelését hétről hétre a The Voice tehetségkutatóban. Múlt szombaton kitűnő teljesítményt nyújtott, végül a nézők szavazatai alapján második helyen végzett, Szakács Erika mögött. Számunkra te vagy a győztes – jelezték azonnal rajongói, de hogy ő hogyan érez ezzel kapcsolatban, többek között erről is mesélt a műsorban.

Az adásban szó volt arról, hogy teltek az elmúlt napjai, mit jelentett számára ott állni a döntő végén, Miklósa Erika mellett, milyen tapasztalatokkal gazdagította a verseny, mivel töltötték napjaikat a megmérettetés idején. Kovács Alizt kérdeztük arról, hogy kötött-e igaz barátságot versenytársai közül bárkivel és milyen volt a hétköznapokban a színpadról dívaként ismert Miklósa Erika. Az ifjú tehetség mesélt róla, hogy melyik együttessel lép majd fel a jövőben, milyen zenéket szeret és arról is, hol találkozhatnak vele a rajongók a következő hetekben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában