befejezték az eljárást

2019.02.16. 13:00

Baleset okozta a férfiak halálát

Ihárosi Ibolya

Fotó: Illusztráció

Mint annak idején beszámoltunk róla, tavaly október huszonötödikén három férfit találtak holtan egy szekszárdi tanyán. A bejelentés aznap este fél hétkor érkezett a rendőrségre, a holttesteket végül a tűzoltók hozták ki az épültből.

A rendőrség kérdésünkre tegnap mindössze annyit válaszolt, hogy a három ember halálával kapcsolatos ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság az eljárást befejezte. Azt is elmondták, az eset kapcsán bűncselekmény elkövetésének gyanúja nem merült fel.

Más forrásból származó információink szerint haláluk oka szén-monoxid-mérgezés volt. Eredetileg is közigazgatási eljárás keretében vizsgálta a rendőrség a tragikus esetet, amelyben egy hetven-, egy hatvan- és egy ötvenéves férfi veszítette életét pálinkafőzés közben.

A környékbeliek elmondása szerint a három férfi jó kapcsolatban volt egymással, összejártak, és ha kellett, kölcsönösen segítettek egymásnak a szőlőmunkákban. Környezetükben mindhármójukat rendes, dolgos embernek tartották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában