baleset

2017.11.13. 10:45

Halálos baleset az M6-os autópályán

A rendőrség a helyszínelés, valamint a műszaki mentés idejére a Pécs felé haladó oldalon a forgalmat lezárta.

teol.hu

FRISS! Ma reggel, 7 óra körül egy személygépkocsi tehergépkocsinak, majd szalagkorlátnak ütközött. A jármű ezután az út melletti árokba csapódott. A jármű vezetője, egy 64 éves harkányi férfi a helyszínen az életét vesztette.

FRISS! A járműben csak a vezetője utazott. A paksi hivatásos tűzoltók megkezdték az elhunyt ember kiemelését a kocsiból, tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

Az M6-os autópálya 113. kilométerszelvényénél, Paks térségében, a Pécs felé haladó oldalon 2017. november 13-án 7 óra körül egy személygépkocsi szalagkorlátnak, majd az út menti partoldalnak ütközött, és felborult. A jármű vezetője a baleset során olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, tájékoztatott a Tolna megyei Rendőr főkapitányság.

A rendőrök a helyszínelés, valamint a műszaki mentés alatt a Pécs felé haladókat a Paks déli csomópontnál az autópályáról leterelik.

Cikkünk folyamatosan frissül!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában