Paks

2021.09.05. 18:00

Kulturális Programkavalkád a Város Napján

B. M.

Fotó: Molnár Gyula

Hosszú várakozás után az idei évben rendhagyó módon szeptemberben, a hónap első péntekén és szombatján rendezték meg a Város Napját Pakson. Ezen a kétnapos programon igazi zenei és kulturális kavalkád várt mindenkit a helyszínként szolgáló Atom téren: sztárfellépők, helyi zenekarok, kóstolók, kézműves foglalkozások, bemutatók, képzőművészeti kiállítás, filmvetítés.

Pénteken telt házas koncertet adott Majka & Curtis. Megnyílt „A mi Paksunk” – paksi képzőművészek tárlata a Csengey Dénes Kulturális Központ nagy kiállítótermében. A kiállítást Szántó Zoltán alpolgármester nyitotta meg. Ezen megtekinthetők Győrffy József és Szinger Zsuzsa tűzzománc képei, Péger József tusrajzai és a Paksi Képtár fotógyűjteménye.

Szombaton közel húsz bográcsban készült a halászlé, a halászléfőző versenyen. Aznap este Rúzsa Magdi adott élő nagykoncertet, szintén telt házzal. Lapunkat a Paksi Polgármesteri Hivatal arról tájékoztatta, hogy a Város Napjára szombaton, és vasárnap is mintegy négy-ötezren látogattak ki.

Borítóképünkön: Péntek este Majka és Curtis adott telt házas koncertet Pakson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában