Adománygyűjtés

2022.05.18. 16:18

Nyerd el Gereben Lívia dedikált mezét!

Gereben Lívia az Atomerőmű KSC Szekszárd és a magyar válogatott leukémiából felépült kosárlabdázója. Nevét minden sportszerető ember és minden Tolna megyei lakos ismeri. Betegsége idején mindannyian drukkoltunk felépüléséért, és ő győztesként került ki ebből a küzdelemből is.

Máté Réka

Fotó: Máté Réka

Fotó: Mate Reka

A bonyhádi Rada Csaba az Atomerőmű KSC Szekszárd egyik leglelkesebb szurkolója, aki Livi betegsége idején is igyekezett segíteni, adományokat gyűjteni a kezelési költségekhez. Csaba most egy Gereben Lívia általa aláírt mezt ajánlott fel jótékonysági célra, a Bonyhádi Mentőállomás javára.

A dedikált mezre licitálni a „Bonyhádi Mentők” facebook oldalon lehet, a mezről készült fotó alatt kommentben.

A Bonyhádi Mentőállomás javára eddig három alkalommal szerveztek a városban futóversenyt, melynek köszönhetően megújulhatott a mentőautók felszerelése és a mentőállomás környezete. Idén a Lánglovagok és hagyományőrzők nemzetközi találkozóján rendeznek egy jótékonysági futást május 28-án délelőtt, melynek a bevételét szintén a bonyhádi mentősöknek ajánlják fel. Ezen a bonyhádi rendezvényen fogja átadni a mezt is a felajánlója a győztes licitálónak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában