Zöld Város program

2023.09.04. 13:31

A Szekszárdi Járásbíróságnál is megújul a térburkolat

A Szekszárd, Augusz Imre utca 1-3. szám alatti Szekszárdi Járásbíróság épülete körüli térburkolatcserével kapcsolatban az ingatlan vagyonkezelését ellátó Szekszárdi Törvényszék megállapodást kötött Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatával a „Zöld város kialakítása” elnevezésű projekttel összefüggésben.

Teol.hu

Fotó: Makovics Kornél

A „Zöld város kialakítása” projekt megvalósítása a Szekszárdi Járásbíróság közvetlen környezetét is érinti – írta közleményében dr. Kovács Ildikó, a Szekszárdi Törvényszék sajtószóvivője. A településkép egységes arculatának kialakítása érdekében a Szekszárdi Járásbíróság elhelyezését szolgáló Augusz Imre utca 1-3. szám alatti ingatlant érintően a Szekszárdi Törvényszék, mint vagyonkezelő támogatja a „Zöld város kialakítása” projekt megvalósítását.

A Szekszárdi Járásbíróság közvetlen környezetét érintő munkálatok szeptember 4-én kezdődnek, azonban az igazságszolgáltatási alapfeladatok, mint a tárgyalások, ügyfélfogadás, panasznapi ügyintézés ellátása folyamatosan, változatlan keretek között mindvégig biztosított lesz, és az épületbe történő belépés, beléptetés helye, annak szabályai is változatlanok. A munkálatok ütemezése és végrehajtása fokozatos lezárások, terelések mellett, az akadálymentesített ügyfélforgalom folyamatos biztosításával zajlik.

– Az esetleges kellemetlenségekért, közlekedési nehézségekért ezúton is elnézésüket kérjük, bízunk benne, hogy hamarosan megújult környezetben láthatjuk el az igazságszolgáltatási feladatainkat, fogadhatjuk ügyfeleinket – írta a közlemény végén a sajtószóvivő.
           

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában