Fenntartás

2024.03.09. 14:30

Az állam üzemelteti majd a szekszárdi uszodát

Horváth István, Szekszárd és környékének országgyűlési képviselője megerősítette, hogy idén májusban folytatódik a tolnai vármegyeszékhely új uszodájának építése. A dátumot nem sokkal korábban Máté Péter, a Fidesz helyi frakciójának vezetője, a közgyűlés Pénzügyi Bizottságának elnöke jelentette be.

Bencze Péter

„Májusban folytatódik Szekszárdon az uszoda építése.“ – így kezdődik Horváth István Facebook posztja. Az országgyűlési képviselő azt írta: „Az állam vállalja az új uszoda befejezését és üzemeltetését.“

Horváth István megerősítette, hogy heteken belül folytatódik a szekszárdi uszoda építése. Fotó: MW archívum

Horváth István megjegyezte azt is, hogy az Éljen Szekszárd által hátráltatott építkezés rendben befejeződik majd. Amint fogalmazott: „amit Szekszárdon az "ÉSZ" ellenzéki frakció hátráltat és elront azt mi rendbe fogjuk hozni! Rendbe kell tenni Szekszárdon a dolgokat.“

Néhány nappal ezelőtt írtunk arról, hogy Máté Péter frakcióvezető, Gyurkovics János alpolgármester, és dr. Zsikó-Gál Klaudia jegyző a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkárságán egyeztettek az új szekszárdi uszoda ügyében. Ekkor derült ki, hogy néhány héten belül munkások érkeznek majd a beruházás területére. 

Azt egyébként, hogy a létesítmény üzemeltetéséért is az állam vállal majd felelősséget, még 2022-ben Lázár János, miniszter mondta először szekszárdi látogatása alkalmával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában