kiállítás

2018.12.20. 16:20

Egy alkotó sajátos impressziói

Brunner Mónika

Fotó: Beküldött fotó

Tamaskó-Komjáti Anett húsz képe látható a Kalocsai Tomori Pál Városi Könyvtárban Impressziók címmel nyílt kiállításon. A festő kalocsai születésű, és mindig odahúzza a szíve, de Szekszárdon él családjával. A most bemutatott alkotások is itt készültek, olajjal, vászonra. A kalocsai volt a második önálló tárlata. Ennek különlegességét az adta, hogy barátnője, Gerencsér-Szegezdi Gabriella haiku versek formájában adta vissza a képekről szerzett impresszióit. Anett és Gabriella élményvilágát Kvalla Gábor hangolta össze. Bartal József pedig meditatív jellegű gitárelőadással örvendeztette meg a megjelenteket.

– Mindig közel állt hozzám a művészet, de csak harmincnyolc évesen kezdtem el alkotni. Kicsivel több, mint egy éve festek. Szekszárdnak kiemelkedő a kulturális élete, hálás vagyok, hogy be tudtam kapcsolódni a művészvilágba. A képeimet gyakran tartják szomorúnak, depresszívnek, ám én azt gondolom, hogy ezek az érzések normálisak. Alkotóként maga az arc, annak rezdülései, hangulatai érdekelnek – árulta el Tamaskó-Komjáti Anett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában