kiállítás

2021.04.12. 18:30

Villámok után hullámok az üvegfal mögött

Szeri Árpád

Fotó: Beküldött kép

Makovics Kornél Hihetetlen energiák című kiállítását követően ezúttal hullámok csapnak fel a bonyhádi Vörösmarty Mihály Művelődési Központ üvegablakai mögött.

A Hullámmoraj névre keresztelt tárlat egy különleges együttműködés eredménye: Misota Vilmos, a Skóciában élő magyar természetfotós felajánlotta a művelődési központnak digitális fotóit, s ezeket a bonyhádi fényképész, Varga Orbán munkája nyomán most megcsodálhatja a közönség. A tizenegy képből álló tárlat különlegessége az, hogy a fotók vászonra nyomtatva és keretre feszítve készültek, s így festmények hatását keltik. A tárlat május 7-ig tekinthető meg.

– Továbbra is igyekszünk alkalmazkodni a vírus okozta helyzethez, és olyan programokat életre hívni, amelyek a szabadban, illetve online kivitelezhetők – fogalmazott Lukács József igazgatóhelyettes, a kiállítás szervezője. – Nagyon várjuk a nyitást, a nyári időszakban számos újdonsággal készülünk a Kaszinókertben: színház, gyerekkoncert, élő zenés est, irodalmi műsor, szabadtéri kiállítás egyaránt szerepel a terveink között.

Borítókép: A Hullámmoraj című kiállítás közönsége a művelődési központ üvegfala előtt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában