Gastroblues

2021.06.22. 16:30

Öt helyszínen ötven koncert lesz a paksi fesztiválon

Kalmár Klaudia

Fotó: Molnár Gyula

– Mások mellett Robben Ford, Bill Evans, Chris Farlowe, Krissy Matthews, Levan Lomnidze, a Muzsikás Együttes, a Bikini és Török Ádám is fellép az idei, immár huszonkilencedik Nemzetközi Gastroblues Fesztiválon, június 28-a és július 4-e között – mondta el budapesti sajtótájékoztatóján a szervező, Gárdai Ádám. – Öt helyszínen ötven koncert lesz a blues mellett a dzsesszt, rockot és népzenét is felvonultató rendezvényen, amelyen gasztronómiai csemegékkel, borkóstolókkal, főzőversennyel is várjuk az érdeklődőket.

A pandémia miatt tavaly csak online koncerteket tarthattak, idén pedig ötszáz főnyi közönség követheti a fő helyszínen, az ESZI Csarnokban a koncerteket. Július 2-án a Hamburg Blues Bandhez csatlakozik a Krissy Matthews is, amely másnap, július 3-án lép fel. Július 2-án láthatja a közönség a Moszkvából érkező Levan Lomidzét és a The Blues Cousinst. Igazi blues-dzsessz csemegének ígérkezik Robben Ford koncertje július 3-án. A gitáros legenda Bill Evans szaxofonos társaságában lép fel. A záróesemény a Bikini nagykoncertje lesz.

Borítóképen: Takler András szekszárdi borász (középen) és Gárdai Ádám (jobbra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában