Nemzetközi énekverseny

2022.06.17. 16:20

Az egész csapat ott volt a gálán

A Tücsök Zenés Színpad tizenegy énekese nevezett be idén a Kék Duna Euromusic Nemzetközi Énekversenyre, amelyet Dömsödön tartottak a hétvégén.

TN

Mint arról Béresné Kollár Éva, az együttes művészeti vezetője beszámolt, a verseny első napján bemutatkoztak az énekesek, a második napi gálára pedig csak a legjobbak kaptak meghívást. Nagy örömükre a szekszárdi csapat minden versenyzője résztvevője volt a gálaműsornak, amelynek a végén tíz helyezést és hat különdíjat tudhattak magukénak a fiatalok. 

Tass Gergő popkategóriában 3. helyezést, musicalkategóriában 2. helyezést, duettkategóriában 3. helyezést ért el. Gyarmati Jázmin a popkategóriában 4. helyezett, musicalkategóriában szintén 4. helyezett, duettkategóriában 3. helyezett lett. Weisz Lilla popkategóriában 5. helyezett, musicalkategóriában 3. helyezett, Papp Kamilla musicalkategóriában 6. helyezett, Bali Emma musicalkategóriában 6. helyezett lett. A különdíjasok: Solymosi Tara, Tóbi Boróka, Csillag Jasmin, Jobban Zorka, Mocsári Vanda és Mészáros Roland.

A sikeresen szereplő szekszárdi csapat (Beküldött kép)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában