TV-ajánló

2023.08.03. 10:58

Botránya után új életet kezdett

Amerikában a legnagyobb botrányokból mind filmet, tévésorozatot készítenek.

Brunner Mónika

Armie Hammer, színész.

Forrás: Shutterstock

Armie Hammer Hollywood-i filmsztár sok médiamunkást döbbentett meg. A világsajtó 2021 elején tette közzé, hogy több nő is azzal vádolja a színészt, hogy bántalmazta, de felmerült annak gyanúja is, hogy esetleg kannibál. Sokan aggódtak a színészért. Nem akarták, hogy Harvey Weinstein amerikai filmproducer sorsára jusson, akit először huszonhárom évre, majd aztán idén újabb tizenhat év börtönre ítéltek hasonló ügyek miatt.

A legnevesebb sajtómunkások egészen Armie Hammer válófélben lévő feleségéig, Elizabeth Chambers televíziós személyiségig rohantak. Mit tud, miről tud, mit gondol arról az emberről, akitől gyermekei születtek? Nos, alapvetően jóban maradt vele, és közös gyermekeiket is apjuk mellé rendelte. Armie Hammer végül nem jutott Weinstein sorsára: az amerikai hatóságok nem emeltek ellene vádat, a nevét tisztázták.

A Hammer háza című dokumentumfilm-sorozat erről az ügyről szól, és a Hammer család öt generációjának titkai is napvilágot látnak. Armie Hammer azóta elvált, és új párja van, Lisa Perejma dentálhigiénikus.

Hammer háza / Az apa bűnei (amerikai dokumentumsorozat), HBO, 23.35.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában