Teol.hu videó

2023.11.21. 08:22

Babits Mihályra emlékeztek a bálon (videó)

A város politikai, gazdasági és kulturális szereplői találkoztak a rendezvényen.

Szepesi László

Nyitó beszédet mondott Berlinger Attila

Fotó: Mártonfai Dénes

Hagyományteremtő szándékkal a Babits Kulturális Központban a névadó, Szekszárd nagy szülöttjének tiszteletére Babits-bált rendeztek. Babits Mihály 140 évvel ezelőtt, november 26-án született, emlékét köszöntötte a kulturális központ rendezvénytermében ez a szombat esti színvonalas találkozó.

A Babitsban már régóta készültek erre a jeles eseményre, hiszen az első meghívókat márciusban, a Művészetek Házában tartott szponzortalálkozón átadták a város jeles rendezvényeit támogató partnereknek.

Miként azt nyitó beszédében Berlinger Attila, a kulturális központ igazgatója elmondta, ez a rendezvény a Babits Mihályról történő megemlékezés mellett alkalmat nyújthat arra is, hogy köszönetet mondjanak az intézményt támogató lokálpatrióta vállalkozásoknak, szakmai és együttműködő partnereknek, illetve a fenntartónak, Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában