labdarúgás

2021.08.27. 13:01

Valamennyi csapat bemutatkozik már

Múlt héten elkezdődött, de csak most hétvégén ér véget a megyei harmadosztály nyugati csoportjának nyitófordulója. A címvédő Tamási II a második vonaltól visszalépő őcsényiek otthonában kezd, a bronzérmes Zomba pedig a tavaly negyvenkét év után újjáalakult Felsőnánát fogadja.

B. S.

Fotó: Molnár Gyula

A keleti csoport mezőnyének kisebbik része már túl van egy mérkőzésen, de kilenc csapat most mutatja meg magát az új szezonban. A tavasszal jól hajrázó Gyapa, mely a bajnok ASE Paksot is legyőzte, hazai pályán a vereséggel rajtoló Pusztahencse ellen kezdi a pontvadászatot. Az utolsó nyolc meccsét (hetet az előző idényben, egyet az újban) veretlenül megvívó Németkér a legutóbbi kiírástól menet közben visszalépő pálfaiakhoz látogat.

Nyugati csoport, 1. forduló. Augusztus 29., vasárnap: KSE Zomba–Felsőnána SE 16.30 óra. Magyarkeszi KSE–Nak SE, Dalmandi SK–Iregszemcsei SE, Őcsény SK–Tamási 2009 FC II 17 óra. A Kaposszekcső-Csikóstőttősi KSE–Döbröközi KSE mérkőzést november 20-ra halasztották. Már lejátszották: Dombóvári LK–Regölyi SE 3–5.

Keleti csoport, 2. forduló. Vasárnap: Izmény SE–Györköny SE 16 óra. Gyapa Derbi SE–Pusztahencsei KSE (Németkéren), Szedresi SE–Gyönki SE, Gerjeni Fiatalok Egyesülete–Dunaszentgyörgyi SE, Tengelici SE–Nagydorog KSE, Pálfai SE–Németkéri SE, Sióagárdi SE–Kajdacsi SE 17 óra. Szabad: Zönge SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!