Női futsal

2022.06.21. 19:12

Döntetlennel kezdett a válogatott

Nem bírt egymással a magyar és a svéd válogatott, így 1–1-re végzett a Porecsben zajló felkészülési torna keddi nyitónapján.

B. S.

Vámosi Georgina (jobbra) (Fotó: MTI)

Fotó: Ujvári Sándor

A vezetést a világranglistán 80. helyen álló skandináv válogatott szerezte meg a találkozó tizedik percében, a végeredményt az első félidő hajrájában az olasz Femminile Molfetta légiósa, Csepregi Gabriella állította be. Az Európa-bajnoki négyes döntőre készülő, a ranglistán 30. pozícióban álló nemzeti csapatunk keretébe a 2F-Bau Tolna-Mözs három játékost is ad (Deczki Vanda, Szalkai Kitti és a dunaszentgyörgyi Vámosi Georgina), mellettük Fábián Rebeka, Folk Zsuzsanna és Varga Adél szintén képviseli a megyei színeket is a válogatottban. 


Frank Tamás csapata csütörtökön a lengyelekkel (12 óra), szombaton a házigazda horvátokkal (9.45 óra) találkozik, a torna zárásaként pedig a finnekkel meccsel (9.45 óra). Az Eb-t július 1-jén és 3-án rendezik Portugáliában. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!