Kosárlabda

2023.05.05. 19:17

Bejelentette visszavonulását a korábbi KSC-kedvenc, Erica McCall

Bejelentette visszavonulását Erica McCall, az Atomerőmű KSC Szekszárd korábbi légiósa.

TEOL

Erica McCallt csupaszív játékáért nagyon szerették Szekszárdon

Fotó: Koncz György

A közösségi oldalon jelentette be Erica McCall, hogy befejezi aktív pályafutását. Mint írja, ez a nap is eljött. Kicsit korábban, mint tervezte, de a három térdműtét, amin átesett az elmúlt két évben, átírta az elképzeléseit. 

„Soha nem lehetek elég hálás a kosárlabdázásnak azért, amit adott nekem – írta a közösségi oldalon. – Köszönöm a családomnak, az edzőimnek, a csapattársaimnak, a szurkolóknak. Nehéz szívvel gondolok most vissza arra a tizenöt évre, amit a pályán töltöttem. A hullámvölgyek ellenére imádtam ezt a játékot, imádtam minden percet, amit a pályán tölthettem. Beutazhattam az egész világot, életre szóló barátságokat köthettem” – fogalmazott, hozzátéve, hogy életében most egy újabb szakasz kezdődik el, amelyik újabb hihetetlen utazást ígér. 

„...és ahogy a nagymamám mindig mondja: a java még csak most jön” – fogalmaz zárásként. 

Erica McCall négy éven keresztül erősítette az Atomerőmű KSC Szekszárdot, amellyel bajnoki ezüstöket és Magyar Kupát is nyert, pályafutása egyik nagy élménye volt, amikor a szekszárdi rendezésű négyes döntőben féltestvérével, Dewanna Bonnerrel küzdhetett a KSC sikereiért. 

Amikor 2021-ben távozott, így búcsúzott:

„Véget ért négy gyönyörű év ebben a csodálatos városban és csapatban. Örökké hálás leszek az Atomerőmű KSC Szekszárdnak, Szekszárd városának és a legjobb magyar klub szurkolóinak. Annyi sok szép emléket adtatok nekem. Örökre meg fogom őrizni őket. Szomorúan távozom, de hálás vagyok az előttem álló más lehetőségekért. Készülök a következő utazásra, Törökországban a Besiktas csapatánál” – írta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!