Labdarúgás

2023.06.22. 11:07

Győrből szerződtetett korosztályos válogatott védőt a Paksi FC

A 23 éves Kovács Krisztiánra elsősorban a jobbhátvéd poszton számíthat Bognár György, a paksiak vezetőedzője.

TEOL

Kovács Krisztián is paksi színekben játszik a 2023/2024-es szezonban

Fotó: Paksi FC

Újabb igazolást jelentett be az NB I-es Paksi FC, amely az ötödik futballistát szerződtette a nyári szünetben. Kovács Krisztián pályafutása alatt csak a kisalföldiek csapatában futballozott, az elmúlt hat szezonban 180 NB II-es összecsapáson szerepelt. Végigjára a korosztályos válogatottakat, az U16-ostól az U21-esig mindegyikben számított rá a szövetségi edző. 

„Nagy örömmel töltött el, mikor hallottam a paksi megkeresésről, nagy megtiszteltetés, hogy itt folytathatom a karrierem – mondta a paksi klub hivatalos honlapjának Kovács Krisztián. – Egyáltalán nem volt nehéz döntenem, számomra ez egy hatalmas előrelépés, és büszkeséggel tölt el, hogy egy csak magyar játékosokat alkalmazó csapat tagja lehetek. Az utánpótlás-válogatott csapatokból már korábban megismerhettem paksi játékosokat, így szerintem nem lesz gond a beilleszkedésemmel. Célom, hogy minél több játéklehetőséget harcoljak ki, és szeretnék bizonyítani az edzői stábnak és a szurkolóknak is. Vezetőedzőnk a támadófutballt preferálja, amit az erősségemnek tartok, így remélem, mihamarabb elsajátítom az elvárásokat.” 

A Paksi FC korábban Silye Erik és Hegedűs János (mindkettő Vasas), Beke Péter (Budafok) és Mezei Szabolcs (MTK) érkezését jelentette be. 

Mint arról beszámoltunk, a paksiak már megkezdték a felkészülést a 2023/2024-es NB I-es bajnokságra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!