Labdarúgás

2023.06.17. 14:26

Megye kettes közönségdíj: hétfő estig még szavazhat kedvencére!

Két napig lehet még szavazni a megyei II. osztályú focibajnokság tavaszi idényének közönségdíjasára. Ha van kedvence, voksoljon ön is!

TEOL

Seregi Szabolcs ősszel elnyerte a közönségdíjat a megyei második vonalban, s most a tavaszi idényben is az aparhantiak kapusára érkezett eddig a legtöbb szavazat. A fiatal hálóőr nagy fölénnyel vezet, de még nem mondhatja magát győztesnek, több mint két teljes nap vissza van ugyanis addig, amíg a szavazáson végeredményt hirdetünk. Ötven óra nagyon hosszú idő, ezalatt alaposan meg is fordulhat a sorrend, úgyhogy ha még nem tette meg, szavazzon a kedvencére! Ha megtette, akkor is szavazhat, ezen a voksoláson ugyanis bármennyi szavazat leadható.

Mint arról már hírportálunkon beszámoltunk, a megyei II. osztály tavaszi idényében a szakmai díjasnak Régi Dominik, a mórágyiak futballistája bizonyult, aki nem kevesebbszer, mint hét alkalommal szerepelhetett a tavaszi szezon hétvégi válogatottjaiban. Régi Dominikkel azóta már interjút is készített a TEOL.hu, amelyben a futballista elmondta, hogy örömmel elcserélte volna az egyéni díját a mórágyiak bajnoki aranyára.

Az alábbiakban szavazhat, ne habozzon, voksoljon!

A szakmai díjas mellett minden évben egy közönségdíjast is választunk. Most önökön a sor, hogy eldöntsék, a tavaszi válogatottba bekerült játékosok közül ki nyújtotta a legjobb teljesítményt. Szavazni egy héten keresztül, június 19-ig, hétfőig lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!