NB III-as foci

2023.08.19. 20:39

Nagy meccsen verte meg a Vidi tartalékcsapatát a Bonyhád-Majos

A Bonyhád-Majos 3–2-re legyőzte hazai pályán a Fehérvár FC második számú csapatát az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportjában.

Teol.hu

Keczeli Krisztián (jobbról) lőtte a majosiak második gólját

Fotó: Kiss Albert (archiv)

Kardos Ernő együttesének ez volt az első hazai győzelme a 2023/2024-es bajnokságban, ráadásul a szezonban először sikerül felülmúlniuk egy NB I-es gárda második sorát. A bajnoki nyitányon a Paksi FC II-től, az előző fordulóban pedig a Ferencváros II-től kaptak ki egyformán 2–1-re. Érdekesség, hogy amikor Szekszárdon 2–0-ra nyertek a majosiak, akkor Pál Márton és Pál Achilles egyaránt gólt lőtt, s most is szerzett egyet-egyet a testvérpár két tagja. 

NB III, Dél-Nyugati csoport, a 4. fordulóban
Bonyhád-Majos–Fehérvár FC II 3–2 (1–1)
Majos, v.: Kakuk Sz. (Varga L., Szabó L.). Majos: Budzsáklia – Széles, Pál A., Preininger, Kugler (Vukk, 79.) – Kovács L. (Rituper, 70.), Simó (Mácsik D., 70.), Keczeli (Nagy N., 65.), Lőrinc D. – Sajnovics (Vető, a szünetben), Pál M. Vezetőedző: Kardos Ernő. Fehérvár II: Gergely R. – Husvéth, Csepregi, Molnár Cs. (Földeák, 82.), Ambach, Berki (Berecz, 82.), Kiss M., Horváth G., Balla (Kecskés M., 68.), Szabó B. (Rétfalvi, 50.), Balogh M. (Bertók, 68.). Vezetőedző: Imrik László. Gólszerzők: Pál M. (41.), Keczeli (55.), Pál A. (74.), illetve Ambach (3., 11-esből), Bertók (92.). 

A forduló további eredményei

FC Dunaföldvár–Kaposvári Rákóczi FC 1–1, Paksi FC II–Dunaújváros 7–0. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában