NB III-as foci

2023.10.22. 16:45

Vereséggel tért vissza Bonyhád-Majosra Kardos Ernő

A Bonyhád-Majos kiesési rangadón 1–0-ra legyőzte a PTE-PEAC csapatát, ezzel megszakadt hétmeccses nyeretlenségi sorozata az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportjában.

Berg Sándor

Lőrinc Dániel (jobbra) döntötte el a kiesési rangadót

Fotó: Kiss Albert

A majosiakat 84 tétmérkőzésen irányító Kardos Ernő szeptemberi távozása után a pécsiek vezetőedzőjeként tért vissza korábbi sikereinek színhelyére. A látogatás nem sült el jól, a gól nélkül első félidőt követően a völgységiek Lőrinc Dániel büntetőjével otthon tartották a három pontot, ezzel augusztus után, hét nyeretlen bajnokit követően (2 döntetlen, 5 vereség) győztek ismét, ezzel megelőzve riválisát feljött a 12., már nem kieső helyre.

Csillag Lászlóval – az Érd elleni 2–2-es döntetlen és a szentlőrinci 5–0-s vereség után – első sikerét könyvelték el a majosiak, akik október 29-én a Gárdony-Agárdhoz utaznak.

A forduló vármegyei rangadóján a Szekszárdi UFC és az FC Dunaföldvár megosztozott a pontokon, míg a Paksi FC második csapata hazai pályán gólzáporos mérkőzésen maradt alul a Nagykanizsával szemben. 

NB III, Dél-Nyugati csoport, 12. forduló
Bonyhád-Majos–PTE-PEAC 1–0 (0–0)
Bonyhád-Majos, v.: Práth (Volentics, Ferencz M.)
Majos: Budzsáklia – Keresztes B. (Rituper, 72.), Széles, Vető, Nagy N. – Vukk, Kovács L. (Mácsik M., 91.), Simó, Mácsik D., Lőrinc D. (Keczeli, 80.) – Sajnovics. Vezetőedző: Csillag László
PEAC: Paceka – Than, Bozóki, Temesvári M., Archie, Gelencsér, Leidl, Miltner (Grósz, 54.), Takács M. (Hazenauer, 82.), Orbán K. (Schuszter, 75.), Nagy M. Vezetőedző: Kardos Ernő
Gólszerző: Lőrinc D. (72., 11-esből)
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!