Labdarúgás

2024.02.06. 20:21

„Örülök, hogy a klubvezetéssel együtt engem néztek ki következő célpontnak”

Tóth Barna múlt szerdán írt alá a Paksi FC-hez, vasárnap pedig már pályára is lépett új csapatában, a Puskás Akadémia elleni bajnokin.

Teol.hu

Tóth Barna Haraszti Zsolt helyére állt be a paksi csapatba

Fotó: Árvai Károly

Bognár György húsz percet adott a 2–1-es paksi győzelemmel végződött meccsen a Kecskemétről érkezett új szerzeménynek, aki nagyon örül, hogy máris átesett a tűzkeresztségen új csapatában.  

„Boldog vagyok, hogy rögtön lehetőséget kaptam egy kis bemutatkozásra, úgy, hogy még egy hete sem voltam a csapattal – mondta Tóth Barna, a Paksi FC hivatalos internetes oldalán. – A mérkőzés végén egygólos előnyben már a harciasság dominál, igazán jó érzés volt, hogy megoldottuk, és nyerni tudtunk. A találkozót követően a szurkolók is barátságosan fogadtak, pacsiztak velem, ami szintén nagyon sokat jelentett számomra, igazán jól esett, ezúton is köszönöm a sok biztatást” – fogalmazott a 198 centiméterre nőtt futballista, aki láthatóan jól megértette magát a paksi ikonnal, Böde Dániellel.

Azt olvasta, hogy Windecker József a feleségének és újszülött gyermekének ajánlotta a gólját?

„Jól ismerem Bognár György futballról alkotott felfogását. Sokat jelent számomra, hogy a támadó játékfilozófiájában szerepet szán nekem. Örülök, hogy a klubvezetéssel együtt engem néztek ki következő célpontnak előre”tette hozzá Tóth.Azt éreztem, karrierem következő, kiemelkedő lépcsőfoka lehet, hogy egy ilyen nagyszerű csapathoz csatlakozzak, mint a Paks. Ráadásul a játékfilozófia, a támadó mentalitás egy csatárnak mindig hívogató. Rettentő jó közeg van itt, mindenki kedvesen fogadott. Örülök, hogy ide kerülhettem, és tényleg minden előzetes hallomás megállja a helyét. Mindenki kedves és nyitott felém”zárta a csatár, aki legközelebb csütörtökön, a Mezőkövesd-Zsóry otthonában bizonyíthat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!