Teol.hu videó

2024.03.05. 18:22

Sokat tett a három pont megszerzéséért a Szekszárdi UFC – képgalériával, videóval

Hiába játszott a meccs nagy részében mezőnyfölényben a Szekszárdi UFC, pont nélkül maradt az NB III-as bajnokság tavaszi nyitányán.

Teol.hu

Mészáros István csalódott volt, mert a látottak alapján több volt ebben a meccsben

Fotó: Makovics Kornel

A szekszárdiak az első félidőben kétgólos hátrányba kerültek az MTK Budapest második csapatával szemben, s hiába lett még nagyobb a fölényük a szünet után, csak a szépítés jött össze, az egyenlítés, a pontszerzés elmaradt. Pedig nagyon kellett volna egy önbizalomnövelő siker, ráadásul a bennmaradásért zajló harcban minden egyes pontnak nagy jelentősége lehet még a végelszámolásnál. 

„Gratulálunk az NB I-es női csapatunk győzelméhez. Szépen haladnak a céljuk felé. Nekünk is a három pont megszerzése volt a legfőbb feladatunk, amiért mind fizikálisan, mind mentálisan rengeteget tett a csapat. A mérkőzés megnyeréséhez is elegendő olyan periódust produkáltunk, amikor az ellenfél fölé tudtunk kerekedni” – mondta Mészáros István a klub közösségi oldalán, utalva az NB I-es szekszárdi női csapat soroksáriak elleni szombati sikerére.

„Sajnos amíg ezekben az időszakokban nem tudunk kellő számú helyzetet kialakítani, és ami ennél jóval fontosabb, gólt szerezni, addig nem tudjuk győztesen elhagyni a pályát. A másik hasonlóan nagy küldetésünk, hogy kapott gól nélkül hozzuk le a találkozókat, ma ez sem sikerült. Így csak gratulálni tudunk az MTK Budapest második csapatának az eredményes játékhoz és a győzelem megszerzéséhez” – fogalmazott. 

„Számunkra adott a következő feladat, a tabella élén álló Iváncsa otthonából kell vasárnap minél több pontot elhoznunk” – zárta a vezetőedző.

Az Iváncsa KSE–Szekszárdi UFC találkozó március 10-én, 14 órakor kezdődik. 

A következő hazai meccsét március 17-én, a Dunaújváros ellen vívja a sárga-fekete alakulat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!