Kosárlabda

2024.03.22. 12:30

Studer Ágnessel promózza ma esti fontos bajnokiját a Carolo

A felsőházért harcoló Flammes Carolo Basket a második helyen álló Bourges vendége lesz ma a francia élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban. A vendégcsapat felsőnánai irányítójával, Studer Ágnessel hirdeti a mérkőzést közösségi oldalán.

Teol.hu

Három forduló van hátra a francia bajnokság (LFB) alapszakaszából, és a Studer Ágnest foglalkoztató Carolo Basketnek még megvan az esélye arra, hogy a playoffban folytathassa. Ugyanakkor nincsen jó formában a gárda, a legutóbbi négy bajnokiját elveszítette, így visszacsúszott a kilencedik, alsóházat érő helyre.

Studer Ágnesék a felsőházért harcolnak
Studer Ágnesék a felsőházért harcolnak 

Ma 20 órakor ráadásul a második helyen álló, sorozatban öt bajnokit nyerő és közben a Francia Kupa döntőjébe jutó Bourges vendégeként kéne bravúrt elérnie az északkelet-franciaországi csapatnak. A Carolo legutóbb 2021 októberében győzte le vendéglátóját, azóta négy vereséget könyvelt el, legutóbb decemberben 78–56-ra kapott ki hazai pályán. 

Azon a találkozón még nem állt az együttes rendelkezésére a 2023-as év legjobb irányítójának megválasztott Studer Ágnes, aki év végi érkezése óta kilenc bajnokin átlagban közel 18 percet tölt a pályán, az idő alatt 4,7 pontot, 4,2 gólpasszt és 2,3 lepattanót tesz a közösbe.

A Bourges után a hasonlósan 7 győzelemmel és 12 vereséggel még éppen felsőházat érő nyolcadik helyen álló Angerst fogadják Studerék, az alapszakaszt az utolsó előtti La Roche vendégeként zárják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!